دارچین یکی از محبوب ترین ادویه هاست که در هر آشپزخانه ایرانی به چشم میخورد. این ادویه پر طرفدار حتی در درمانهای سنتی هم جایگاه ویژهای دارد.
دکتر منصور رضایی در گفتگو با روزنامه ایران با تأکید بر خاصیت آنتی اکسیدانی ادویهها میگوید: آنتی اکسیدان خاصیت پاک کنندگی دارد و میتواند با پاک کردن بدن از رادیکالهای آزاد محیطی در سلامت و جوانی بدن نقش داشته باشد. از آنجایی که خاصیت آنتی اکسیدانی ادویه هایی مانند دارچین چند برابر میوهها است مصرف بهاندازه و مناسب آن توصیه میشود.
به گفته این متخصص تغذیه، دارچین در تنظیم قند خون نیز مؤثر است و مبتلایان به دیابت میتوانند با نوشیدن چای دارچین از این ویژگی منحصر به فرد بهرهمند شوند. وی در خاتمه توصیه میکند: همانطور که استفاده درست از این ادویه میتواند ثمر بخش باشد زیاده روی در مصرف آن و همچنین استفاده از آن درمیان مبتلایان به آلرژی میتواند عوارضی هم داشته باشد.