تاثیر وضعیت ذهنی بر پوست

  • از

پوست شاداب تاثیر بسزایی در زیبایی دارد، به همین دلیل افراد به دنبال این هستند که پوست شاداب داشته باشند. گاهی برای رسیدن به این خواسته هزینه های زیادی صرف می کنند. نکته ای که اهمیت بسیار دارد این است که وضعیت ذهنی و روحی تاثیر بالایی در پوست می گذارد. برای این‌که تاثیر وضعیت ذهنی و عاطفی خودتان بر پوست را درک کنید، باید با ۵ نکته مهم آشنا شوید:

حواس‌تان به چرخه‌های باطل باشد

مطالعات متعددی نشان می‌دهند که در بعضی از مشکلات و بیماری‌های پوستی، پتانسیل نهفته‌ای برای شکل‌گیری چرخه‌های باطل وجود دارد. در این موارد، هرچه وضعیت ظاهری پوست بدتر می‌شود، فرد استرس بیشتری را تجربه می‌کند، و هرچه با استرس بیشتری مواجه می‌شود، وضعیت ظاهری پوستش نیز حالت بدتری به خود می‌گیرد. بنابراین، مداخله‌های بیرونی با کمک درمان‌های موضعی کافی نیستند، بلکه باید مداخله‌های درونی با کمک مدیریت استرس و مراقبت از خود را هم در نظر بگیرید.

به پوست خودتان گوش کنید

یک دفترچه یادداشت بردارید و یکی از صفحات آن را از وسط به دو بخش تقسیم کنید. در یک سمت، تمام مواقعی که مشکلات پوستی‌تان تشدید می‌شود را ثبت کنید و در طرف دیگر، اتفاقاتی را که در زندگی روزمره تجربه می‌کنید (مانند میزان مشغله کاری،‌ احساسات درونی، میزان اضطراب، استرس و…). با این ترفند، الگوهای احتمالی‌ای که وضعیت درونی شما را با مشکلات پوستی مرتبط می‌کنند، پیدا می‌کنید.

زندگی خودتان را متوقف نکنید

برای برگشتن به زندگی عادی و دلخواه، لازم نیست تا بهبودی کامل وضعیت پوستی‌تان صبر کنید. شما نباید اجازه بدهید که پوست‌تان، زندگی و جهان شما را محدود کند. درواقع، صرف نظر از وضعیت پوست‌تان باید به زندگی طبیعی ادامه بدهید و تاثیرات ناشی از مشکلات پوستی بر زندگی روزمره را به حداقل برسانید. این روند در درازمدت، استرس شما را به حداقل می‌رساند.

استراتژی داشته باشید

یکی از سخت‌ترین مسائل در مقابله با مشکلات پوستی،‌ مجبور بودن فرد به سازگار کردن خودش در مواجهه با تغییرات ظاهری و اصلاح تصویر ذهنی از بدنش است. بنابراین، باید برای عبور از این مسائل، دو نوع استراتژی داشته باشید: ‌

استراتژی کوتاه‌مدت (مانند شیوه‌های پنهان کردن مشکلات پوستی با کمک لوازم آرایش یا پیگری درمان‌های پوستی) و استراتژی بلندمدت (مانند مشارکت در فعالیت‌های لذت‌بخش و صحبت کردن با عزیزان درباره احساسات درونی).

شما مساوی با مشکلات پوستی خودتان نیستید

برخلاف دیگر بیماری‌ها، مشکلات و بیماری‌های پوستی معمولا قابل مشاهده هستند و درنتیجه فرد بیمار احساس می‌کند که این مشکلات بر هویت او تاثیر می‌گذارند. با این‌حال، هویت هیچ فردی براساس بیماری‌اش تعیین نمی‌شود و هیچ فردی مجبور نیست به سوالات دیگران درباره این مشکلات توضیح بدهد.

منبع: salamatism.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *