خواص تخم کدو خام

  • از
تخم کدو خام

کدو حلوایی. کدو حلوایی یا همان کدو تنبل میوه ای شبیه خربزه است که خواص بسیاری دارد. قسمت های مورد استفاده کدو حلوایی عبارتند از: میوه، پوست و تخم میوه. تخم کدو سرشار از پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیوم، روی و سلنیوم است و هرکدام از این ترکیبات نقش اساسی در جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی، کاهش فشار خون بالا، بیماری های عفونی روده ای و عفونت های مثانه دارند.

در ادامه به برخی از خواص تخم کدو خام اشاره شده است:

محافظت و درمان پروستات
مصرف تخم کدوی خام، مشکلات ناشی از بزرگ شدن پروستات را کاهش می‌دهد. کدو مقدار زیادی ویتامین E و A دارد و به همین دلیل ضدسرطان به خصوص سرطان های پروستات و مثانه محسوب می شود.

تقویت کننده مثانه
برخی تحقیقات روی حیوانات نشان داده، عصاره کدو، تقویت کننده خوبی برای عملکرد مثانه است.

درمان افسردگی

تخم کدو خام حاوی ترکیب تریپتوفان است که طبیعتا ضد‌ افسردگی است.

پیشگیری از پوکی‌استخوان
به خاطر وجود مقادیر فراوان روی، تخم کدوی خام محافظ طبیعی خوبی در برابر #پوکی‌_استخوان است.

ضد التهاب طبیعی
تخم کدو خام بدون برجای گذاشتن عوارض جانبی داروهای ضدالتهاب، به نحو موثری التهاب را کاهش می‌دهد.

پیشگیری از ایجاد سنگ کلیه
تخم کدوی خام، طی نتایج حاصله از تحقیقات از تشکیل سنگ‌های کلیه از جنس اگزالات کلسیم پیشگیری میکند

از بین برنده انگل‌ها
در بسیاری از فرهنگ‌ها، برای درمان کرم کدو و دیگر انگل‌ها، از تخم کدوی خام استفاده می‌کنند.
سرشار از منیزیم است
مصرف نصف پیمانه تخم کدوی خام، ۹۸ درصد از نیاز روزانه بدن به منیزیم ، ماده معدنی که بیشتر آمریکایی‌ها به کمبود آن دچار هستند، را برطرف می‌کند

کاهش دهنده کلسترول
به خاطر وجود فیتواسترول‌ها،‌ ترکیباتی که سطح کلسترول LDL را کاهش می‌دهند، این ماده غذایی باعث پایین آمدن سطح کلسترول بد خون می‌شود.

پیشگیری از سرطان
فیتواسترول‌های موجود در این ماده غذایی،‌ محافظان خوبی در برابر ابتلا به انواع سرطان‌ها محسوب می‌شوند.

نکته:
کدوی تنبل را شکافته و تخم کدوهای خام را از درونش درآورده و خشک کنیدتا آماده مصرف شود

دقت:
تخم کدوهای بوداده و نمک سود شده خاصیت چندانی ندارند

منبع: eslamteb.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *