مزایای مصرف سالاد

  • از

یکی از پیش غذاهایی است که می تواند به عنوان یک شام سبک هم باشد سالاد است. طبع اغلب سبزی‌ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می‌کند. سبزی سرشار از مواد معدنی و ویتامین است. از نظر طب سنتی کاهو و خیار و گوجه هرسه طبع سرد و تر دارند و بلغم زا هستند.

بسیاری از ما عاشق خوردن سالاد در وعده‌های غذایی شام یا ناهاریم چون موادی مغذی را به بدنمان می‌رساند اما مصرف سالاد مزایا و ضرورت‌های دیگری هم دارد که برای حفظ سلامتی مهم است.

یکی از مزایای مهم خوردن سبزیجات خام موجود در سالاد این است که باعث می‌شود احساسی بهتر و مناسب‌تر داشته باشید و سالمتر شوید.

به گزارش اراند د ورلد، به چند دلیل مهم برای این‌که بدانید خوردن سالاد چه ضرورتی دارد در ادامه اشاره شده است:

۱- کاهش وزن
از آن‌جا که سالادهای خام کم‌کالری هستند، باعث از دست دادن وزن اضافه همراه با سم‌زدایی از بدن می‌شوند.

۲- دفع بیماری
خوردن میوه‌ها و سبزیجات برگ‌سبز در پیشگیری از بیماری‌های گوناگونی همچون سرطان و بیماری‌های قلبی موثر است.

۳- سلامت پوست
مصرف سالاد برای بهداشت و سلامت پوست خوب است چون از زبری، شکنندگی و پوسته‌پوسته شدن آن جلوگیری می‌کند و باعث کمک به از بین رفتن ترکخوردگی‌ها و خطوط ریز روی پوست می‌شود.

۴- هضم بهتر غذا
از آن‌جا که سبزیجات موجود در سالاد حاوی مقادیر زیادی فیبر حل‌ناشدنی هستند به سالم نگه داشتن دستگاه گوارش و هضم بهتر غذا کمک می‌کند.

۵- کاهش احساس گرسنگی
خوردن سالاد خام اثری مفید در کاهش دادن هوس خوردن بسیاری از غذاهای چرب دارد.

ترجمه: زری حسین‌زاده
منبع: سلامت آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *