سه درمان طبیعی گلو درد

  • از

گلودرد معمولا به دنبال سرماخوردگی یاحساسیت‌ها ایجاد می‌شود. تقریبا همه افراد گلو درد را تجربه کرده اند و مربوط به گروه سنی و جنسی خاصی نمی باشد. گلو درد شاید اولین علائم از وجود سرما خوردگی و یا حساسیت باشد به همین دلیل همه افراد از آن واهمه دارند. گاهی مواقع سرما خوردگی فرد خوب شده ولی گلو درد و سرفه ی او تا چند روز بعد ادامه دارد و باعث می شود فرد نتواند درست کار کند و به فعالیت خود ادامه دهد. برای اینکه گلودردتان را آرام کنید و یا حتی ویروس های احتمالی را از بین ببرید می توانید ۳ درمان گلودرد کاملا طبیعی و اثبات شده که در ادامه به شما توصیه می کنیم را امتحان کنید.

روش اول درمان گلودرد آویشن

آویشن احتمالا بهترین درمان برای گلودرد می باشد. این گیاه زمانی اثرگذاری بیشتری دارد که آن را با عسل مخلوط کنید و یا به طور خام بخورید. حتی گیاهخواران هم همیشه می توانند خواص تسکین دهنده و ضد میکروبی را احساس می کنند. ترکیبات طبیعی موجود در آویشن مانند فلاونوئیدها به طور طبیعی سبب کاهش سرفه و التهاب می شوند. می توانید آویشن را به صورت چای میل کنید. کافی است دو قاشق غذاخوری از برگ های آن را به صورت خشک یا تازه به یک فنجان آب جوش اضافه نمایید. سپس ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد سپس سه بار در روز و هر بار یک فنجان میل کنید. همچنین می توانید دو قطره از اسانس آن را به دو قطره عسل اضافه کرده و بعد از مخلوط شدن در دهان گذاشته و صبر کنید تا آب شود. این کار را نیز برای سه بار در روز انجام دهید.

روش دوم درمان گلودرد روغن پونه کوهی

روغن گرفته شده از پونه کوهی (مرزنجوش) خاصیت ضدعفونی کنندگی بالایی دارد. برخلاف آنتی بیوتیک که فقط در عفونت های باکتریایی کارساز است، روغن این گیاه در برابر عفونت های باکتریایی و ویروسی به طور یکسان اثربخش می باشد. می توانید از آن برای گلودرد ویروسی یا باکتریایی استفاده کنید. در یک تحقیقات بین المللی محققان دریافتند که هم آویشن و هم پونه کوهی فعالیت های ضدباکتریایی قابل توجهی در برابر باکتری های گرم مثبت و منفی دارند. هم چنین اسانس این گیاه خاصیت ضدعفونی کنندگی بالایی هم دارد. در صورتی که روغن طبیعی و غلیط را پیدا کردید می توانید آن را با کمی روغن زیتونن رقیق کنید.

روش سوم درمان گلودرد ملیسا

این گیاه درمانی و ضدویروسی می باشد. در مطالعه اخیر مشخص شد که ملیسا در برابر ویروس آنفولانزا مرغی H9N2 مصرف این گیاه به صورت چای، تنتور و یا اسانس موثر می باشد. برای تهیه چای کافی است یک قاشق چای خوری از ملیسا خشک را در یک فنجان آب جوش ریخته و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشید. سپس میل کنید. این کار را برای سه بار در روز تکرار کنید. در صورتی که از اسانس استفاده می کنید نیز کافی است دو قطره از آن را در یک قاشق چای خوری عسل یا روغن زیتون مخلوط کرده و در دهان بگذارید و کم کم فرو دهید. این کار را نیز سه بار در روز تکرار کنید.

منبع: هفت گنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *