۹ ماده غذایی طبیعی با خواص آنتی بیوتیک ها

آنتی بیوتیک

استفاده از آنتی بیوتیک ها طی سالهای اخیر نه تنها در انسان ها بلکه در حیوانات رشد روزافزونی داشته و منجر به مقاومت آنتی بیوتیکی و به دنبال آن ضعف سیستم ایمنی بدن شده است.

این در حالی است که بسیاری از گیاهان و مواد غذایی در دسترس ما، خواص آنتی بیوتیکی بدون عوارض جانبی برای مبارزه با بیماری ها دارند.

سیر: این گیاه شامل بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی برای عاری نگه داشتن بدن از بیمار یها است. سیر در واقع شامل ترکیبی به نام آلیسین است که همان خواص پنی سیلین را دارد. علاوه بر این، سیر میزان سولفور بالایی دارد. سولفور می‌ تواند واکنش‌ های شیمیایی آنزیم‌ هایی را که برای حیات باکتری‌ ها لازم است، مختل کند.

کلم: یک فنجان و نیم کلم و مصرف آن در روز علاوه بر این که ویتامین ث بدن را به طور کامل تامین خواهد کرد، راه بسیار خوبی برای مبارزه با عفونت ها و بیماری ها است.

سرکه سیب: سرکه سیب علاوه بر این که برای مبارزه با فشار خون بالا و پوکی استخوان مفید است، ضد میکروب موثری برای نابودی عفونت ‌های مجرای شنوایی نیز محسوب می ‌شود. بر اساس نتایج پژوهشی که در سال ۱۹۹۸ در آفریقای جنوبی انجام گرفت، اسید استیک موجود در سرکه سیب یک ضد باکتری قوی است که به ویژه روی باکتری استافیلوکوکوس( عامل گوش درد) موثر عمل می ‌کند.

عسل: برای جلوگیری از عفونت و درمان زخم همیشه به طور سنتی استفاده می شده است. مصرف عسل سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد و راه مفیدی برای خلاص شدن از شر سموم و بهبود عملکرد کبد است. یافته‌ های مرکز پزشکی امارات متحده عربی نشان ‌داد که فعالیت میکروبی عوامل بیماری ‌زایی نظیر ای ‌کولای‌ (‌عامل مسمومیت غذایی و اسهال‌)، باکتری گرم منفی سودوموناس آئروژینوزا ‌(‌عامل عفونت مجاری ادرار، سیستم تنفسی، التهاب، آماس پوست، عفونت بافت‌های نرم، استخوان، مفاصل، معده و روده) و هموفیلوس آنفلوآنزا‌ (‌عامل عفونت خونی، سینه پهلو، عفونت گوش، سینوزیت و مننژیت‌) در حین مصرف عسل به شدت کاهش پیدا می‌ کند.

غذاهای تخمیر: احتمالا شنیده اید که پزشکان توصیه می کنند آنتی بیوتیک ها و پروبیوتیک ها بهتر است با هم مصرف شوند. اینطور ثابت شده که غذاهای تخمیر شده بخصوص سبزیجات غنی از پروبیوتیک موثرتر از مکمل ها و کپسول ها عمل می کنند. برگ نعناع، برگ زیتون و کلم ترش خاصیت پروبیوتیکی دارند.

روغن نارگیل: این روغن با خواص ضد قارچ و ضد میکروبی شناخته شده است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش کلسترول، بهبود عملکرد مغز و تعادل قند خون بسیار مفید است.

عصاره دانه گریپ فروت: عصاره‌ دانه‌ های گریپ‌ فروت، آنتی بیوتیکی طبیعی، ضد ویروس، ضد قارچ و ضد انگل موثری محسوب می‌ شود. این عصاره با ریشه‌ ۸۰۰ باکتری و ویروس و ۱۰۰ نوع قارچ و انگل‌ های دیگر مبارزه می‌ کند و در درمان کاندیدازیس (قارچ عامل نفخ، خستگی، میگرن و درد مفاصل) موثر عمل می ‌کند؛ آنهم به خاطر این که دانه ‌های گریپ ‌فروت سرشار از بیوفلاونوئیدها است.

روغن آویشن: تحقیقات نشان داده این روغن که از برگ‌ و گل گیاه آویشن وحشی گرفته می‌ شود، برای درمان ورم مخاط روده بزرگ فوق ‌العاده موثر است. این روغن یکی از اصلی ‌ترین اجزای رژیم‌ های غذایی مدیترانه‌ ای محسوب می‌ شود.

زغال اخته: قرن ‌ها است که از این گیاه برای درمان عفونت‌ های دستگاه ادراری استفاده می‌ شود. آب زغال اخته چسبندگی باکتری ‌ها را به مخاط دستگاه ادراری به ویژه در زنانی که از بیماری‌ های عفونی مزمن رنج می ‌برند کاهش می ‌دهد. یک پژوهش کانادایی که در سال ۲۰۰۲ روی ۱۵۰ زن انجام گرفت نشان می ‌دهد که با استفاده از این گیاه پس از گذشت یک سال بیماری‌ های عفونی به میزان قابل توجهی کاهش می ‌یابد.

منبع: blogs.naturalnews.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *