آلبالو چه خواصی دارد؟

  • از

آلبالو یا همان گیلاس ترش از میوه‌های محبوب فصل تابستان است. میوه آلبالو لذیذ، مطبوع و خوشمزه است که نام دیگرش « آلی بالی» است. آلبالو را هم به صورت تازه و هم خشک مصرف می کنند. علاوه بر آن شربت و مربای آن هم طرفداران زیادی دارد. با این میوه، آلبالو پلو هم درست می کنند.
درخت آلبالو در مناطق مختلف ایران می روید و از میوه تازه و خشک آن استفاده می کنند و یا شربت و مربا ویا آلبالو پلو و یا خورش آلبالو درست می کنند.در ادامه ۴ خاصیت جالب آلبالو را می خوانید:

۱. آلبالو ضد عفونت است. وجود عفونت ها و سموم در بدن عامل بزرگ تولید و فراهم آوردن بستر بیماریهای خطرناک است که بهتر است در زمان ابتلا به بیماری که عفونت را در بدن ایجاد می کند آن را درمان کنیم که یکی از رایج ترین داروها در این زمینه تزریق پنی سیلین است البته مثل همیشه خداوند دانا در طبیعت بی انتهایش چاره و درمانی برای رفع سموم بدن خلق کرده است. این میوه یک پنی سیلین طبیعی است که می تواند به صورت فوق العاده ای سموم و عفونت های بدن را از بین برده و خطرات ابتلا به انواع مشکلات جسمی را کاهش دهد.

۲. آلبالو سرشار از ویتامین های A-B-D-C است و کلسیم و منیزیم و آهن در این میوه خوشمزه به وفور یافت می شود. حتما از فواید این ویتامین ها و املاح در رژیم غذایی تان اطلاع دارید.

۳. مصرف ای میوه در درمان بیماری هایی همچون دیابت، مشکلات قلبی، روماتیسم تاثیر عالی دارد.

۴. آلبالو میوه ای زیبایی بخش است و در زیبایی پوست موثر است.

نکته:
بهترین آلبالو ، آلبالویی است که رنگ کاملا قرمز و رسیده باشد. هرگز آلبالویی را که سفت و کم رنگ است مصرف، نکنید زیرا ممکن است با مشکلاتی در رود مواجه شوید.

هشدار:
هرگز بعد از مصرف آلبالو آب ننوشید به دلیل آینکه این کار دستگاه هاضمه را دچار مشکل می کند.

منبع: شبکه العالم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *