توصیه های غذایی برای روزه داران

  • از

ماه مبارک رمضان ماهی است که باید به بدن خود استراحت داد اما متاسفانه بعضی افراد با پرخوری زیاد بین افطار تا سحر دچار اضافه وزن و چاقی، قندخون، چربی خون و… می شوند. در واقع ماه رمضان عادات تغذیه ی خاصی دارد که باید آن ها را رعایت کرد چند نکته در مطلب زیر بیان شده است با ما همراه باشید:

– آب جوش، شیر گرم، خرما و یک آش یا سوپ خیلی سبک می تواند یک وعده افطاری مناسب باشد. به فاصله نیم ساعت پس از افطار هم می توان یک شام مختصر و سبک صرف کرد.

– در وعده سحری حداکثر نوشیدن ۲ لیوان آب مجاز است. نوشیدن آب بیشتر باعث کاهش تشنگی در طول روز نمی شود و تنها سوءهاضمه و دل درد به دنبال دارد.

– می توان از خوراکی های فیبردار همچون کاهو، سبزی و خوردن میوه هایی مثل خیار و سیب با پوست استفاده کرد که هم مقداری از آب مورد نیاز بدن را تامین می کنند و هم به دلیل اینکه فیبر دارند و باعث تعادل آب بدن در طول روز می شود.

– بین شام تا سحر هم می توان به تدریج آب، میوه و آب میوه مصرف کرد.

– کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند در هنگام سحر مقداری ترنجبین و خاکشیر مخلوط و میل کنند. همچنین موقع افطار یک لیوان عرق نعناع با نبات یا عسل بنوشند.

– سعی کنید یک ساعت پس از سحری بخوابید.

– سعی کنید حتما در وعده سحری از خورشت، همچون خورشت کدو، خورشت آلو یا خورشت بامیه استفاده شود.

– سعی کنید روزه خودتان را با خرما و یک استکان آب گرم افطار کنید.

برچسب‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *