اثرات مخرب آب جوشیده مکرر

  • از

برای همه ما اتفاق افتاده است که صبح کتری را روشن می کنیم تا آب جوش بیاید و زمانی که آب سرد شد دوباره همان آب را به جوش می آوریم در حالیکه ابن کار مضرات بسیاری دارد و بهتر این است که آب کتری را خارج کرده و دوباره آب بریزیم تا به جوش بیاید. به گفته محققان دانشگاه هاروارد، با جوشیدن آب تغییراتی در ترکیب آن به وجود می‌آید و ترکیبات فرارو گازها در آن رها می‌شود. وقتی آب معمولی بیش‌ازحد جوشانده شود یا مجدد بجوشد ترکیبات آن، حالت نامناسب پیدا می‌کند.

مواد خطرناک در آب تراکم پیدا می‌کند درنتیجه احتمال آشامیدن برخی مواد شیمیایی و مواد خطرناکی مانند نیتریت، آرسنیک و فلوراید افزایش پیدا می‌کند. میزان زیاد مواد معدنی انباشته شده می‌تواند مضر باشد.به‌عنوان‌مثال نمک کلسیم می تواند به سنگ کلیه و سنگ صفرا منجر شود.


اثرات مخرب آب جوشیده مکرر:

نیترات‌ها که در معرض حرارت بالا قرار می‌گیرد بسیار سمی می‌شود. دمای بالا نیتریت را به نیتروسامین تبدیل می‌کند که سرطان‌زاست .نیتریت را به بیماری‌هایی چون لوسمی، لنفوم غیر هوچکین،سرطان تخمدان،کولون، معده ، پانکراس و تیروئید ارتباط می دهند .

به‌علاوه، در طول سال، تراکم آرسنیک می‌تواند به مسمومیت آرسنیک ومشکلات متعددی ازجمله سرطان، بیماری قلبی عروقی، ،نازایی و اختلالات رشد منجر شود.
قرار گرفتن بیش‌ازحد در معرض فلوراید می‌تواند اثرات مخرب بر رشد شناختی و عصبی، به‌ویژه در کودکان،ایجاد کند، بنابراین احتیاط به خرج دهید اگر لازم به جوشاندن آب است از باقی مانده آن برای آبیاری ومصارف دیگر استفاده کنید وهر بار به میزان مورد نیاز آب بجوشانید .

منبع: روزنامه خراسان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *