وسایلِ آلوده ای که در منزل وجود دارد؟

همه افراد به بهداشت و پاکیزگی آشپزخانه اهمیت می دهند؛ چون مدت زمان بسیاری را در آشپزخانه مشغول درست کردن غذا و یا شستن ظروف هستند. اگرچه بسیاری افراد آشپزخانه خود را تمیز نگه می دارند؛ اما بسیاری از اشیاء در اطراف تان وجود دارند که هرگز آن ها را نمی شویید و کاملا آلوده هستند. وسایل آلوده ای که در آشپزخانه وجود دارد و نادیده گرفته می شود در مطلب زیر بیان شده است:

تخته برش مواد غذایی

آماده کردن غذا روی تخته‌های برش مانند آشپزی در چاهی از باکتری هاست. به طور متوسط هر تخته‌ی برش چیزی حدود ۲۰۰ برابر توالت باکتری دارد. بیشتر افراد تنها تخته را بعد از پایان کار آب می‌کشند و آن را خوب نمی‌شویند. شما باید با تمیز کردن تخته با پارچه‌ای آغشته به سفیدکننده و کمی آب از این گروه افراد نباشید.

اسفنج آشپزخانه

مسلماً از اینکه بشنوید چیزی که برای تمیز کردن خانه‌ی خود استفاده می کنید چقدر می تواند همه جا را آلوده تر کند ناراحت خواهید شد. اما راه حلی برای شما وجود دارد. هر هفته اسفنج مرطوب را برای ۳۰ ثانیه داخل ماکروویو بگذارید تا ضدعفونی شود ( البته اگر ماده‌ی فلزی در آن وجود ندارد ) یا آن را در ماشین ظرفشویی بشویید. همچنین مرتباً آن را عوض کرده و یا بجای اسفنج از دستمال‌های ضدعفونی‌کننده استفاده کنید.

ظروف نگه دارنده‌ی مواد غذایی

ظروف مواد غذایی که روی میز می‌گذارید – چه در خانه و یا رستوران – چیزهایی بیشتر از یک طعم خوب به غذای شما می‌دهند. مثلاً شیشه های سس در رستوران ها بسیار آلوده‌اند زیرا بعضی مردم تمیز نیستند. بیشتر افراد قبل از خوردن دست‌های خود را نمی‌شویند و با همان دست ظرف سس را برمی‌دارند. شما با برداشتن این ظرف جرم ها را به دست‌های خود منتقل خواهید کرد. برای جلوگیری از این اتفاق کمی مایع ضدعفونی‌کننده همراه داشته و آن را روی سطح خارجی بطری بپاشید. همیشه قبل از خوردن در هر جایی که هستید دست‌های خود را بشویید.

دستگیره‌ی درب یخچال

دستگیره‌ی درب یخچال شما به همان اندازه‌ی داخل آن آلوده خواهد شد و باید مرتباً هر دو آن ها را تمیز کنید. اغلب نقاطی که زیاد با دست افراد در تماس اند، مانند دستگیره‌ی درب‌ها، در چهل درصد مواقع عامل انتقال ویروس سرماخوردگی هستند.

حوله‌ی ظروف

حدود هفت درصد از حوله‌های ظروف دارای نوعی باکتری مقاوم برابر آنتی بیوتیک ها هستند که می‌تواند کشنده بوده و باعث عفونت‌های پوستی شود. همچنین جرم و باکتری زیادی روی این حوله‌ها خواهد بود.

برای اینکه حوله‌ی ظروف نتواند شما را بیمار کند برای تمیز کردن سطوح یا لکه ها از دستمال های ضدعفونی کننده یا دستمال کاغذی استفاده کنید. از این حوله تنها برای خشک کردن ظروف تازه شسته شده باید استفاده کرد. مرتباً این حوله ها را شسته و حداقل دو بار در هفته آن را عوض کنید.

منبع : wiki.5040.ir


دیدگاه خود را بنویسید

آدرس رایانامه شما منتشر نخواهد شد .


*